Fusilli cu sparanghel și slănină
Fusilli cu sparanghel și slănină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,48 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 687 calorii. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți sparanghel, parmigiano-reggiano plus suplimentar, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este mare. Rețete similare includ Fusilli cu sparanghel și slănină, Fusilli cu sparanghel, mazăre și Rucola, și Fusilli cu Pesto de sparanghel-mentă.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana se rumeneste si crocanta, aproximativ 6 minute.
Transferați slănina cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din tigaie, apoi se adaugă ulei și ceapă în tigaie și se gătește, amestecând ocazional, până când ceapa este aurie, aproximativ 4 minute.
Adăugați sparanghelul și saut-ul, amestecând, până când este crocant-fraged, 4 până la 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
În timp ce ceapa se gătește, gătiți pastele într - o oală de 6 până la 8 litri de apă sărată clocotită până la al dente. Rezervați 1 cană de apă de gătit pentru paste și scurgeți pastele într-o strecurătoare.
Întoarceți pastele în oală împreună cu amestecul de sparanghel, 1/2 cană de apă de gătit pentru paste și brânză.
Adăugați 1/2 cană de apă de gătit rămasă în tigaie și degelați prin fierbere, agitare și răzuire bucăți maro, 1 minut.
Se adaugă în paste și se aruncă la foc moderat până se combină bine, aproximativ 30 de secunde.
Serviți pastele presărate cu slănină și cu brânză suplimentară pe lateral.