Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz Cu Unt De Arahide Fără Făină
Dacă 25 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cookie-urile de ovăz cu unt de arahide fără făină ar putea fi un remarcabil fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 269 calorii. Această rețetă servește 14. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, extract de vanillan, zahăr brun auriu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Kirbie Cravings are 394 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fursecuri Cu Unt De Arahide Cu Fulgi De Ovăz Fără Făină, Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz Cu Unt De Arahide Fără Făină, și Unt De Arahide Fără Făină Și Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz Nutellan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Adăugați totul, cu excepția ovăzului și a chipsurilor de ciocolată într-un castron mare. Folosind un tel sau o lingură mare, amestecați până când aluatul este neted. Se amestecă ovăzul și chipsurile de ciocolată. Aluatul va fi foarte lipicios și umed. Tapetați foile de copt cu hârtie pergament. Scoateți Generos 1 lingură de aluat și puneți-l pe foaia de prăjituri, distanțați-vă la aproximativ 2 inci. Folosind mâinile umezite, formați aluatul pe foi pentru a forma bile.
Coaceți cookie-urile până la aur aproximativ 10-12 minute. Cookie-urile vor arăta gata, dar dacă le atingeți, acestea nu vor fi setate complet. Lăsați cookie-urile pe foaie să se răcească și să se stabilească înainte de a le muta.