Fursecuri Cu Bezea De Migdale
Almond bezea cookie - uri este un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 36 de porții. Acest desert are 63 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 30 ar spune că a lovit la fața locului. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, coaja de lămâie, migdalele măcinate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Fursecuri Cu Bezea De Cacao-Migdale, Ciocolata neagra migdale bezea cookie-uri (GF), și Cupcakes cu migdale cu glazură de zmeură, bezea elvețiană și prăjituri cu migdale stivuite.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați ușor foile de prăjituri.
Într-un castron mare, bateți albușurile de ou până se formează vârfuri moi. Presărați treptat zahărul și continuați să bateți până când albușurile de ou pot ține un vârf rigid, acest lucru va dura aproximativ 5 minute. Puneți deoparte aproximativ 1/2 cană din albușurile de ou.
Adăugați coaja de lămâie și scorțișoara în restul bezelei și pliați migdalele până când totul este amestecat uniform.
Aruncați movile cu linguri pe foile de copt pregătite. Completați fiecare cookie cu o păpușă mai mică din bezea rezervată.
Coaceți timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc.
Scoateți cookie-urile din foile de copt pentru a se răci pe rafturile de sârmă.