Fudgy Migdale Pops

Fudgy Migdale Pops
Fudgy Almond Pops este un desert care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 161 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, amestec de budincă de ciocolată, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fudgy Pops, Fudgy Ciocolata-Banana Pops, și Pop-Uri De Budincă De Banane Fără Gluten.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți laptele, amestecul de budincă, zahărul, crema și extrageți timp de 2 minute sau până când sunt cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă în forme sau cupe de gheață; forme superioare cu suporturi sau introduceți bețișoare de lemn în cupe. Stai pe loc.
Echipamente pe care le vei folosi
Forme De GheațăForme De Gheață

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dr.Thanisch Bernkasteler Badstube Kabinett Riesling. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Dr. Daniloveanu Bogdan
Dr. Daniloveanu Bogdan
Vinul prezintă un buchet pronunțat de fructe roșii și galbene foarte coapte, cu note exotice și ușor picante, cu aciditate bine integrată. Mineralitatea slatey atât de tipică Moselului adaugă o complexitate suplimentară.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista