O porție conține 276 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați topping de înghețată cu caramel, ciocolată semidulce, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cheesecake Fudgy Cu Sos De Cireșe, Zmeură Topped Fudgy Cheesecake, și Fudgy Cherry - Cheesecake Brownie Baruri.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, încălziți untul la foc mediu până se rumenesc, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați ciocolată; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
4
Într-un castron mare, combinați ouăle, zaharurile și vanilia; bateți în amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Vanilie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Combinați făina, cacao și sarea; se adaugă în amestecul de ouă și se amestecă până se omogenizează. Linia a 15-in. x 10-in. x 1-în. tava de copt cu hârtie cerată și ungeți hârtia; întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, zahărul și amidonul de porumb până se omogenizează; bate în ou și vanilie. Se întinde ușor peste stratul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Amidon De Porumb
Ciocolata
Vanilie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Stropiți caramel topping peste stratul de brânză cremă în linii verticale de aproximativ 1 in. separat. Folosiți o scobitoare pentru a desena unghiuri drepte peste liniile stropite, aproximativ 1/2 in. separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Caramel
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
8
Se coace la 325 de minute timp de 15-18 minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată (nu se coace prea mult). Se răcește pe o grătar timp de 1 oră. Dați-l la frigider timp de 1 oră înainte de a-l scoate din tigaie. Aruncați hârtia cerată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
9
Tăiați cu un 3-in. x 1-în. tăietor de prăjituri în formă de semilună. A se păstra într-un recipient etanș la frigider.