Frunze De Struguri Umplute

Frunze De Struguri Umplute
Frunze de struguri umplute este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 137 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Un amestec de mentă, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Frunze De Struguri Umplute, Frunze De Struguri Umplute, și Frunze De Struguri Umplute.

Instrucțiuni

1
Clătiți frunzele de struguri cu apă rece; se scurge bine. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Îndepărtați tulpinile; aruncați.
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați ceapa galbenă în tigaie; gatiti 10 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă GalbenăCeapă Galbenă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați ceapa verde și migdalele; gatiti 3 minute, amestecand ocazional. Se amestecă 2 căni de apă; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Adăugați orez, sare, piper și scorțișoară; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 22 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Se ia de pe foc; rece. Se amestecă brânza, pătrunjelul, menta și mărarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
8
Lingură 1 1/2 linguri îngrămădite amestec de orez pe centrul de 1 frunză de struguri. Aduceți 2 puncte opuse ale frunzei în centru; pliați peste umplutură. Începând de la 1 parte scurt, rola frunze bine, jeleu-rola de moda. Repetați procedura cu amestecul de orez rămas și 35 de frunze de struguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
StruguriStruguri
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
9
Așezați 12 frunze de struguri umplute, cu cusătura în jos, într-o cratiță mare căptușită cu 3 frunze de struguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
10
Stropiți cu 1 linguriță de ulei și 1 lingură de suc. Se acoperă cu 12 frunze de struguri umplute; stropiți cu 1 linguriță de ulei și 1 lingură de suc. Repetați procedura cu restul de 12 frunze de struguri umplute, 1 linguriță de ulei și 1 lingură de suc. Acoperiți cu restul de 3 frunze de struguri; se toarnă 1 cană de apă rămasă peste frunze. Inversați o placă mică rezistentă la căldură deasupra frunzelor. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
11
Scoateți din căldură și lăsați să stea în cratiță 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
12
Serviți la temperatura camerei cu pene de lămâie și iaurt, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
13
Notă de vin: calitatea picantă a frunzelor de struguri necesită un vin cu aciditate bună pentru a se potrivi, în timp ce feta sărată are nevoie de ceva potolitor de sete și luminos. Boutari Santorini 2008 ($1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
14
este o alegere naturală. -- Jeffery Lindenmuth
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista