Frosty Coffee Pie

Frosty Coffee Pie
Această rețetă face 8 porții cu 323 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de cremă de marshmallow, lapte, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Frosty Coffee Almond Pie, Plăcintă Cu Lămâie Înghețată, și Înghețată De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți toppingul de înghețată în crustă. Într-un castron mare, bateți înghețata, amestecul de budincă uscată, cafeaua și laptele până se amestecă; lingură în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
înghețatăînghețată
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Într-un alt castron, combinați toppingul biciuit și crema de marshmallow; răspândit deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De MarshmallowCremă De Marshmallow
3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se presară cu chipsuri de ciocolată. Acoperiți și congelați până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista