Fripturi glazurate cu bere chili

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete americane în cutia dvs. de rețete, fripturile glazizate cu chili-beer ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. O porție conține 679 de calorii , 46 g de proteine și 42 g de grăsimi . Pentru 7,63 USD per porție , această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal scump. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați sare, piper, sos de friptură picant și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Îndrăgostiților . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 63% , ceea ce este destul de bun. Încercați Fripturi de vită cu ciuperci prăjite și vinaigretă de vin roșu , Fripturi frecate cu boia de ardei și coriandru cu salsa de portocale și coriandru și Fripturi cu pesto, roșii și brânză feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați sosul chili, sosul de friptură, eșalota și berea. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 12-15 minute sau până se îngroașă ușor. Pune deoparte 1/2 cană pentru servire și ține la cald.
Se presară fripturile cu sare și piper.
Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, acoperiți ușor grătarul. Fripturile la grătar, acoperite, la foc mediu sau la grătar la 4 inchi de la foc timp de 4-6 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine- gata, 170°), ungeți ocazional cu amestecul de sos.
Se serveste cu sosul rezervat.