Fripturi Flatiron la grătar cu roșii și tapenadă

Fripturi Flatiron la grătar cu roșii și tapenadă
Fripturi Flatiron la grătar cu roșii și Tapenade ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 582 calorii, 37g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă $5.35 pe portie. Un amestec de cățel de usturoi, capere, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Fripturi Flatiron la grătar cu Risotto de varză și sfeclă, Fripturi la grătar din New York cu tapenadă verde de măsline, și Fripturi Flatiron cu sos cremos de ienupăr cu maro Hash pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 1/3 cană de ulei de măsline, următoarele 4 ingrediente și hamsie, dacă se utilizează, într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați mai mult ulei de măsline pentru o tapenadă mai subțire, dacă doriți. (Pentru un sos mai fin, tapenadă pură într-un robot de bucătărie sau blender.) Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Așezați friptura într-un vas mare de copt și condimentați generos cu sare. Amestecați coaja de portocală și sucul și restul de 6 ingrediente într-un castron mic pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Întindeți amestecul uniform pe ambele părți ale fripturii și lăsați la marinat la temperatura camerei timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
3
Construiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar cu cărbune sau încălziți un grătar cu gaz la mare. Friptura la grătar, întorcându-se o dată, până când este carbonizată frumos, aproximativ 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Transferați pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 5-10 minute.
1
Aranjați roșiile pe un platou de servire. Împrăștiați șalota și pătrunjelul; stropiți cu ulei și condimentați cu sare și piper. Într-un castron mediu, aruncați Nasturel cu 1 lingură fiecare ulei și suc de lămâie. Condimentează năsturelul după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Mound Nasturel pe platou. Feliați friptura împotriva bobului; transferați în platou cu roșii și Nasturel. Puneți tapenada pe friptură și serviți alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii

Ingrediente

1filefile de hamsie ambalat în ulei, scurs ,tocat (opțional)file de hamsie ambalat în ulei, scurs ,tocat (opțional)11 lingură de oregano uscatcapere tocatecapere tocate591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(slab ambalate) frunze de pătrunjel cu frunze plate(slab ambalate) frunze de pătrunjel cu frunze plate22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleydressing lamaie piperdressing lamaie piper1cățel de usturoi, tocatcățel de usturoi, tocat1Zest și suc de portocaleZest și suc de portocale6creveți și cu veneSare KosherSare Kosher11 lingură de oregano uscatsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(sau mai mult) ulei de măsline(sau mai mult) ulei de măsline11 lingură de oregano uscatulei de măsline plus mai mult pentru stropireulei de măsline plus mai mult pentru stropire2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmăsline fără sâmburi (cum ar fi ni Arosucroise sau Kalamata), tocatemăsline fără sâmburi (cum ar fi ni Arosucroise sau Kalamata), tocate22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyoregano proaspăt tocatoregano proaspăt tocat11 lingură de oregano uscatfulgi de ardei roșu zdrobițifulgi de ardei roșu zdrobiți6creveți și cu veneSare de mare fulgioasă și piper negru proaspăt măcinatSare de mare fulgioasă și piper negru proaspăt măcinat1șalotă, feliată subțire în ineleșalotă, feliată subțire în inele591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă eșalotă felii subțiriceapă eșalotă felii subțiri907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOflatiron, flanc, cuier sau friptură de fustăflatiron, flanc, cuier sau friptură de fustă22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute1kilogrameroșii mari (aproximativ, feliate 1/4roșii mari (aproximativ, feliate 1/4" grosime591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilciorchine de apă, tulpini dure îndepărtate (aproximativciorchine de apă, tulpini dure îndepărtate (aproximativ

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Rabble Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Merlot
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Revista