Fripturi de ton la grătar cu Topping de roșii și ierburi
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 201 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, pescatarian și דל פחמימות, servește 4 și costă $2.07 pe portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Food.com are 9 fani. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Fripturi de ton la grătar cu Salsa de roșii Tabasco, Salată mediteraneană de ton pe pâine cu roșii la grătar, și Fripturi De Ton Cu Busuioc-Roșii pentru rețete similare.
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Maddalena Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.