Fripturi de ochi cu coaste de bizon cu usturoi prăjit

Bison Rib Eye Steaks cu usturoi prăjit este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 545 calorii. Pentru $19.5 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare și piper, supă de pui, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi De Bizon Cu Sos De Ciuperci, Fripturi de bizon cu sos balsamic de smochine, și Bison Cheddar A Acoperit Fripturile De Conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Condimentează usturoiul cu sare și piper. Într-o tigaie rezistentă la cuptor, topiți 2 linguri de unt.
Adăugați usturoiul tăiat în jos.
Adăugați stocul și aduceți la foc mic. Acoperiți și prăjiți până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Puneți tigaia la foc moderat. Se fierbe la foc mic pentru a evapora stocul.
Adăugați 1 lingură de unt; gatiti pana se rumeneste usturoiul.
Transferați usturoiul pe o farfurie.
În fiecare dintre cele 2 skillete mari, încălziți 1 lingură de ulei. Condimentați fripturile, adăugați-le la skillets și căutați la foc mare timp de 2 minute. Gatiti la foc moderat, rotind o data, pana cand fripturile sunt mediu-rare, aproximativ 6 minute; transferați în farfurii.
Se toarnă jumătate din vin în fiecare tigaie și se fierbe. Răsturnați sucurile din 1 tigaie în cealaltă; se fierbe până se reduce la jumătate.
Se adaugă apa și se fierbe până se reduce la jumătate, 5 minute. De pe foc, se învârte în untul rămas. Se condimentează cu sare și se toarnă peste fripturi.
Se ornează cu usturoiul și se servește.