Fripturi cu ochi de coastă cu sos Smokey Arrabiata
Nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate? Fripturile cu ochi de coastă cu sos Smokey Arrabiata ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 622 calorii, 49G de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 5,86 USD pe porție, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de roșii conservate, sare și piper, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fripturi Cu Ochi De Coastă Cu Sos De Friptură, Fripturi Cu Ochi De Coastă Cu Sos Stilton, și Fripturi Cu Ochi De Coastă Cu Sos Stilton.
Instrucțiuni
1
Pentru sos: într-un robot de bucătărie, combinați roșiile, ceapa, usturoiul, caperele, chile, zahărul, boiaua și sarea. Procesați până când este ușor gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Se toarnă sosul într-o cratiță medie și se fierbe la foc mediu. Gatiti 25 de minute pana se ingroasa. Condimentează cu sare și boia afumată, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1
Puneți o tigaie la grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
2
Stropiți fripturile pe ambele părți cu ulei de măsline. Condimentează pe ambele părți cu sare și piper. Grătiți timp de 5 până la 6 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Lăsați fripturile să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
4
Feliați fripturile peste Bob în felii groase de 1/4 inch și serviți cu sosul.
Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru Ribeye Steak. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este King Estate Domaine Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.