Fripturi aromate de pui prăjite cu sos

Fripturi aromate de pui prăjite cu sos
Rețeta Fripturi aromate de pui prăjite cu sos poate fi făcută în aproximativ 5 ore și 35 de minute . Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 391 de calorii , 42 g de proteine și 18 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Pentru 2,17 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 14 bucătari și bucătari. Este perfect pentru ziua indragostitilor . Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână fripturi rotunde de vită, amestec de sos de pui, cremă condensată de supă de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 90% . Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fripturi de vită cu ciuperci prăjite și vinaigretă de vin roșu , Fripturi cu boia de ardei și coriandru cu salsa de portocale și coriandru și Fripturi cu pesto, roșii și brânză feta .

Instrucțiuni

1
Amestecați supa cremă de pui și sosul de vită într-un aragaz lent, acoperiți și setați aragazul la scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena Tocata (optional)Ceapa Galbena Tocata (optional)
Sos De VităSos De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Cu un ciocan de fragedare a cărnii sau cu marginea unei farfurii mici și rezistente, bateți fripturile rotunde de vită pe o suprafață de lucru peste boabele cărnii pentru a face multe tăieturi mici peste fibrele cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură RotundăFriptură Rotundă
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Presărați condimente grecești pe ambele părți ale fripturii și presărați amestecul uscat de sos de pui peste fripturi pentru a face o acoperire uscată. Amestecați orice exces de amestec uscat de sos în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente GreceștiCondimente Grecești
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Încinge ulei de măsline într-o tigaie grea la foc mediu. Prăjiți fripturile în uleiul încins până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Puneți fripturile în amestecul de sos din aragazul lent, punând sosul peste fripturi pentru a se umezi. Gătiți rondelele de ceapă în tigaia fierbinte până se rumenesc, aproximativ 10 minute, amestecând des și întindeți ceapa peste fripturile din aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Recuperați aragazul și gătiți până când carnea este foarte fragedă și sosul este gros, aproximativ 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista