Friptură picant cu ardei

Friptura picant cu ardei ar putea fi doar rețeta fără lactate pe care ați căutat-o. Această rețetă face 2 porții cu 422 de calorii , 33 g de proteine și 12 g de grăsime fiecare. Pentru 1,47 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Îndrăgostiților va fi și mai specială cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Un amestec de friptură rotundă de vită, ceapă, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Cu un scor de 71% , acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Friptură de lămâie , piper, rondele de friptură și piper cu sos cremă de usturoi , hrean și trandafiri, și tăiței Udon picant de vită, piper și sparanghel .
Instrucțiuni
Presărați carnea de vită cu sare și piper. Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită în ulei până când nu mai devine roz; îndepărtați și păstrați la cald. În aceeași tigaie, căliți ardeiul verde și ceapa până se înmoaie.
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Se dizolvă bulionul în apă fierbinte; se amestecă în tigaia cu roșii. Întoarceți carnea de vită în tigaie; aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30-35 de minute sau până când carnea este fragedă.
Combina amidonul de porumb si apa rece; se amestecă în amestecul de carne. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Serviți cu tăiței dacă doriți.