Friptură Mediteraneană Cu Aragaz Lent

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Friptura mediteraneană cu aragaz lent ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 334 calorii, 34G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, kalamata, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, și Pui Mediteranean Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați tigaia de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita in tigaie aproximativ 5 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
Se presară sare, condimente italiene și usturoi; scoateți din tigaie.
Așezați carnea de vită, condimentată cu fața în sus, în aragazul lent de 4 până la 5 litri.
Răspândiți roșiile și măslinele peste friptură.
Adăugați bulion și ceapă.
Acoperiți și gătiți la foc mic 5 până la 6 ore sau până când carnea de vită este fragedă.
Scoateți carnea de vită din aragazul lent; acoperiți și lăsați să stea 15 minute. Feliați carnea de vită; se servește cu suc de vită și ceapă de la Slow cooker. Notă: Această rețetă a fost testată în aragazuri lente cu elemente de încălzire în partea laterală și inferioară a aragazului, nu în aragazuri care stau doar pe o bază încălzită. Pentru aragazele lente cu doar o bază încălzită, urmați instrucțiunile producătorului pentru stratificarea ingredientelor și alegerea unei temperaturi.