Friptură Mediteraneană Cu Aragaz Lent

Friptură Mediteraneană Cu Aragaz Lent
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Friptura mediteraneană cu aragaz lent ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 334 calorii, 34G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, kalamata, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, și Pui Mediteranean Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați tigaia de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita in tigaie aproximativ 5 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se presară sare, condimente italiene și usturoi; scoateți din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
UsturoiUsturoi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Așezați carnea de vită, condimentată cu fața în sus, în aragazul lent de 4 până la 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Răspândiți roșiile și măslinele peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
MăslineMăsline
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Adăugați bulion și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
BulionBulion
6
Acoperiți și gătiți la foc mic 5 până la 6 ore sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
7
Scoateți carnea de vită din aragazul lent; acoperiți și lăsați să stea 15 minute. Feliați carnea de vită; se servește cu suc de vită și ceapă de la Slow cooker. Notă: Această rețetă a fost testată în aragazuri lente cu elemente de încălzire în partea laterală și inferioară a aragazului, nu în aragazuri care stau doar pe o bază încălzită. Pentru aragazele lente cu doar o bază încălzită, urmați instrucțiunile producătorului pentru stratificarea ingredientelor și alegerea unei temperaturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SucSuc
BazaBaza
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista