Friptură Magret rață sânii cu ras trufe negre

Friptură Magret rață sânii cu ras trufe negre
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Sânii de rață magret prăjiți cu trufe negre ras ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 4,71 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 392 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unthawed, pinot noir, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Friptură Magret rață sânii cu ras trufe negre, Magret de rață cu Bok Choy și orez prăjit cu legume, și Piept De Rață Cu Măsline Negre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adauga aripioarele de pui si saut pana se rumenesc intens, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
3
Se adauga morcovii si telina in tigaie;saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ambele bulionuri; aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 1 oră. Tulpina, rezervarea bulionului și aruncarea aripilor și legumelor. Dacă este necesar, întoarceți bulionul în tigaie și fierbeți până se reduce la 1 cană; rezervă pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BulionBulion
SosSos
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Folosind o perie mică, frecați trufele proaspete sau congelate sub apă curentă rece. Folosind un cuțit subțire ascuțit, îndepărtați coaja din trufe și rezervați pentru sos. Radeți subțire trufele folosind V-slicer sau aparat de ras cu trufe; acoperiți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6
Pat sânii de rață se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Tăiați orice tendon din carnea de sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
8
Așezați sânii pe suprafața de lucru. Folosind degetele sau cuțitul mic ascuțit, trageți sau tăiați pielea cu grăsime departe de carne de pe ambele părți lungi ale pieptului de rață aproape spre centru, lăsând o bandă de grăsime de 1 inch atașată la carne în centru (nu tăiați banda centrală). Ridicați clapele de piele de rață și grăsime și aranjați trufe feliate peste carnea de sân sub grăsime pe fiecare, împărțind în mod egal. Apăsați clapele de piele peste trufe pentru a acoperi complet. Folosind cuțit ascuțit, scor partea de sus a pielii rață în 1/2-inch diamant model, având grijă să nu taie prin grăsime. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se acoperă separat bulionul, rața și coaja de trufe și se răcește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
TrufeTrufe
BulionBulion
Rață întreagăRață întreagă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
9
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Încălziți tigaia mare rezistentă la cuptor la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Presărați sânii de rață cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
PiperPiper
SareSare
12
Așezați rața, cu pielea în jos, în tigaie. Gatiti pana cand pielea devine aurie si crocanta si se face grasime, turnand ocazional picaturile acumulate din tigaie, aproximativ 10 minute. Întoarceți sânii de rață; puneți tigaia în cuptor și prăjiți doar până când rața este gătită până la coacerea dorită, aproximativ 8 minute pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
13
Transferați rața pe platou; acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute. Tigaie de rezervă. Tăiați fin coaja de trufă rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Scurgeți grăsimea rămasă din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Adăugați 1 lingură de unt în tigaie și topiți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
16
Adăugați șalotă;saut până la aur, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
17
Adăugați vin și fierbeți până aproape evaporat, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
18
Adăugați bulion rezervat și orice sucuri acumulate din rață; fierbeți până când amestecul se reduce la 1 cană generoasă. Se strecoară amestecul într-o cratiță mică; adăugați coaja de trufă tocată rezervată. Condimentează sosul după gust cu sare și piper. Se amestecă restul de 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
BulionBulion
SosSos
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
19
Tăiați subțire sânii de rață în cruce. Aranjați feliile de rață pe farfurii; stropiți cu sos și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
SosSos
Rață întreagăRață întreagă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista