Friptură la grătar pe rucola

Friptura la grătar pe Arugulan este o fără gluten, primar și דל פחמימות, rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 272 calorii, 16g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, crenguțe fragede de năsturel, fripturi de vită dezosate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură la grătar cu rucola și parmezan ras, Friptură la grătar marinată cu salată de rucola, și Pizza la grătar cu friptură, pere și Rucola.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 1 litru de apă și sucul de lămâie. Clătiți anghinare. Începând cu petalele inferioare, exterioare, rupeți și aruncați frunzele lângă baze, până la cele pe jumătate verzi și pe jumătate galbene. Tăiați vârfurile verzi de pe conuri.
Tăiați tulpinile la același nivel cu bazele și tăiați orice verde închis rămas.
Tăiați anghinarea pe jumătate pe lungime și, dacă centrul este neclar sau înțepător, răzuiți. Aruncați anghinare în apă de lămâie ca tăiate. Ridicați anghinarea și feliați hârtie subțire în robotul de bucătărie, cu o protecție de mână pe o felie de cutie sau mandolină sau cu un cuțit ascuțit. Întoarceți feliile în apă de lămâie.
Clătiți carnea de vită și uscați-o; tăiați excesul de grăsime de suprafață. Frecați 1 lingură de ulei de măsline peste friptură.
Puneți friptura pe un grătar pe un pat solid de cărbuni medii sau foc mediu pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 5 până la 6 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gătiți, întorcându-vă o dată, până când este rar (roșu până la roșu roz în centru și roz pal lângă suprafață; tăiați pentru a testa sau introduceți un termometru în centrul celei mai groase părți-ar trebui să înregistreze aproximativ 125), 12 până la 16 minute în total sau mediu-rar (roșu roz în centru, gri lângă suprafață, 135 în Centru), 16 până la 20 de minute în total.
Lăsați să se odihnească într-un loc cald timp de aproximativ 5 minute.
Între timp, într-un castron mare, amestecați câte 1 lingură fiecare ulei de măsline și oțet balsamic.
Adăugați rucola și amestecați ușor pentru a acoperi. Aranjați rucola pe un platou mare. În castron, adăugați încă 1 lingură fiecare ulei de măsline și oțet balsamic.
Scurgeți bine feliile de anghinare și adăugați în castron; se amestecă ușor.
Se adaugă sare și piper după gust.
Întindeți anghinare și îmbrăcați uniform peste rucola.
Tăiați friptura transversal în felii groase de 1/4 inch și aranjați, ușor suprapuse, pe rucola.
Se presară ușor cu sare și piper. Cu un cojitor de legume, radeți buclele de brânză pe friptură.
Stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline; oferiți mai mult ulei pentru a adăuga după gust.