Friptură la grătar cu sos Balsamic Teriyaki

Friptura la grătar cu sos Balsamic Teriyaki este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 804 calorii, 43G de proteine, și 61G de grăsime. Pentru $ 8.89 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Mergeți la magazin și ridicați sare, șalotă, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură la grătar și ceapă cu sos de rozmarin-unt balsamic, Friptura piperată la grătar a lui Johnny Garlic cu sos balsamic Cabernet, și Bisteccan alla Florentine cu sos de friptură Balsamic-rozmarin și Treviso la grătar cu Gorgonzola.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. condimentați fileurile cu sare și piper pe ambele părți.
Lăsați filetul mignon să se odihnească la temperatura camerei timp de 20 de minute. În timp ce fripturile se odihnesc, pregătiți sosul Balsamic Teriyaki.
Într-o tigaie cu sos, topiți untul până la barbotare.
Adăugați șalotă și usturoi; gătiți timp de 3 minute sau până când aromatele sunt moi și dulci (urmăriți pentru a vă asigura că nu ardeți șalota sau usturoiul).
Adăugați oțetul balsamic; aduceți la fierbere. Odată ce fierbe, reduceți temperatura. Se fierbe timp de 15 minute până când sosul se reduce la jumătate. Balsamicul trebuie să fie gros, lucios și să acopere spatele unei linguri.
Adăugați zahărul, bulionul, sosul de soia și mirinul. Se amestecă bine și se aduce la fierbere. Când ajunge la fierbere, dați imediat focul la minim și lăsați să fiarbă timp de 5 minute.
Încălziți o tigaie mare la foc mare până aproape de fumat.
Adăugați uleiul de gătit și rotiți pentru a acoperi.
Așezați filetele de friptură în tigaie, fără a atinge. Gatiti 2 minute, intoarceti fripturile si gatiti inca un minut.
Transferați fripturile pe o foaie de copt unsă; se introduce în cuptor. Gatiti timp de 4-6 minute; în funcție de gradul dorit de coacere. Pentru mediu-rar, temperatura internă a filetului mignon ar trebui să citească 140 F-150 F.
Scoateți pe o farfurie și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire.
Se servește cu teriyaki balsamic turnat peste fripturi.