Friptură Italiană

Friptură Italiană
Rețeta friptură de oală italiană ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 4 ore și 1 minute. Pentru $2.52 pe portie, primești un fel principal care servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 451 calorii, 35g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pătrunjel, tăiței de ou în greutate, fulgi de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, O oală Ziti coaptă cu cârnați italieni + VIDEO, și Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 275 de grade. Aruncați fripturile chuck într-o oală mare și grea.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se toarnă ardeii roșii prăjiți, inimile de anghinare scurse și roșiile uscate la soare. Dacă roșiile uscate la soare sunt ambalate în ulei, stropiți în aproximativ o lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați ceapa, cățelele de usturoi și bulionul de vită, apoi puneți capacul pe oală și gătiți la cuptor timp de patru ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scoateți oala după patru ore și folosiți o furculiță pentru a confirma că carnea se destramă/furculița fragedă. (Dacă nu, puneți-l înapoi în cuptor pentru creșteri de 30 de minute până când este complet fraged.) Cu o lingură cu fante, scoateți ardeii, anghinarea, ceapa, usturoiul și roșiile uscate și puneți-le într-un recipient separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scoateți carnea și puneți-o într-un alt recipient separat. Acoperiți recipientele care conțin legumele și carnea și puneți-le la frigider câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Așezați capacul pe oală și dați-l la frigider pentru câteva ore sau peste noapte. Când sunteți gata să serviți friptura, scoateți bolurile de carne și legume din frigider și nuke-le doar pentru a le încălzi. Pune deoparte. Gătiți tăiței de ou conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se scurge și se lasă deoparte.
8
Scoateți oala din frigider și îndepărtați cu grijă grăsimea solidificată din partea superioară a lichidului. Aruncați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Se amestecă făina cu 1/2 cană din lichidul de gătit și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
10
Adăugați vin în lichidul de gătit, apoi aduceți-l la fierbere la foc mare. Se fierbe lichidul timp de câteva minute, până când se reduce cu cel puțin jumătate. Când apar bule pe toată suprafața lichidului, stropiți într-o lingură de pastă de făină. Verificați grosimea: dacă este prea lichid, continuați să fierbeți încă un minut sau două. Dacă este prea gros, adăugați mai mult bulion sau apă. Vrei să ajungi cu un lichid/sos bogat și gros.Aranjați tăiței fierți pe un platou mare și aranjați bucăți de carne și inimile și ardeii de anghinare intacte (și căței de usturoi!) în jurul cărnii. Lingurați sosul gros peste tot și presărați pătrunjel proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
Paste FiertePaste Fierte
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
11
Serviți imediat! Foarte, foarte aromat.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 1 m.
Porții12
Scor De Sănătate23
Revista