Friptură elvețiană la cuptorul cu microunde
Friptura elvețiană la microunde este o rețetă fără lactate , cu 6 porții. Acest fel principal are 187 de calorii , 28 g de proteine și 4 g de grăsimi per porție. Pentru 1,11 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de tulpini și bucăți de ciuperci, amestec de supă de ceapă, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Ziua Îndrăgostiților va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 80% . Acest scor este destul de bun. Brownie la cuptor cu microunde cu soluție rapidă , prăjitură cu ciocolată și fulgi de ovăz elvețian rece sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați friptura în bucăți de mărimea unei porții; bate cu un ciocan pentru a fragezi.
Puneți friptura într-un vas de mică adâncime neuns, care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde.
Stropiți cu amestec de supă și ciuperci.
Scurgeți roșiile, rezervând lichidul; pune roșiile deoparte.
Într-un castron, combinați amidonul de porumb și lichidul de roșii până se omogenizează.
Adăugați piper, cayenne dacă doriți și roșiile.
Se toarnă peste carne. Acoperiți și puneți la microunde la foc mare timp de 4-6 minute sau până când amestecul începe să fiarbă. Se pune la microunde, acoperit, la 50% putere, timp de 14-19 minute mai mult sau până când carnea este fragedă.