Friptură de vită cu sos picant de roșii de pătrunjel
Friptura de vită cu sos picant de roșii de pătrunjel este o fără gluten, fără lactate și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 510 calorii. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de căței de usturoi, piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Placki maghiari (clătite de cartofi cu sos picant de roșii-vită), Platou de friptură de vită cu sos de ardei iute, nuci de pin și pătrunjel, și Gatiti cartea: 'somon fript cu fenicul, patrunjel si rosii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face friptura de vită, Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Condimentează carnea de vită cu sare și piper. Condimentează roșiile cu sare, piper și ierburi de Provence.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Puneți o tigaie medie, grea sau cuptor olandez la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Încălziți uleiul de măsline. Căutați carnea de vită la foc mare pe toate părțile. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Așezați roșiile condimentate în jurul cărnii de vită și puneți tigaia în cuptor. Prăjiți până când un termometru pentru carne citește 130 de grade F. pentru mediu rar, 135 pentru mediu, aproximativ 30 până la 40 de minute. Scoateți friptura din cuptor, cortați ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 10 până la 15 minute. Temperatura internă a cărnii ar trebui să crească cu 5 grade F Mai mult și sucurile se vor redistribui în friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
6
Pentru a face sosul, așezați pătrunjelul și usturoiul într-un robot de bucătărie și pulsați până când pătrunjelul este tocat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Adăugați fulgii de ardei roșu, sarea, oțetul de vin roșu și roșiile prăjite din tigaia de vită și procesați până la piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați uleiul de măsline într-un flux constant cu mașina în funcțiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
9
Pentru a servi, feliați friptura și așezați-o pe un platou de servire.