Friptură de vită cu cartofi și boabe de piper verde

Friptură de vită cu cartofi și boabe de piper verde
Friptura de vită cu cartofi și boabe de piper verde necesită în jur 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 124 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 66 de cenți pe porție. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Un amestec de piper, suc de lămâie, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Friptură de vită cu cartofi și boabe de piper verde, Friptură picior de miel cu boabe de piper crăpate și ierburi, și Gemelli cu creveți și boabe de piper verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Așezați friptura pe o suprafață plană și condimentați toate părțile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4
Combinați muștarul și boabele de piper verde și sucul de lămâie și frecați toată carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper VerdeBoabe De Piper Verde
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Așezați-l pe un suport de prăjire.
6
Așezați cartofii în fundul tăvii de prăjire și condimentați-i cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Așezați raftul în tigaie direct peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Așezați tigaia în centrul cuptorului și gătiți, netulburată timp de 10 minute. Coborâți temperatura cuptorului la 350 de grade F. numărați aproximativ 10 minute pentru fiecare kilogram, apoi începeți să testați temperatura internă. Termometrul ar trebui să citească aproximativ 130 de grade F pentru mediu rare. Amintiți-vă că gătitul "Reportați" (când friptura iese din cuptor și se odihnește) va însemna că temperatura va crește cu câteva grade după ce friptura este scoasă din cuptor. Dacă este insuficient gătit, îl puteți găti întotdeauna mai mult, dar dacă este prea gătit, nu există nicio fixare!
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Scoateți carnea de vită prăjită și așezați-o pe o suprafață plană pentru sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze întregi De SpanacFrunze întregi De Spanac
10
Transferați cartofii într-un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
11
Serviți friptura, întreagă pe platou pentru a sculpta la masă. Alternativ, aranjați felii de carne de vită peste cartofi și acoperiți cu un strat de sos de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista