Friptură de porc umplută cu pere și afine
Friptura de porc umplută cu pere și afine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 148 calorii, 21g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați afine, pere, friptură de porc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de porc cu coroană umplută cu afine, Friptură De Porc Umplută Cu Merișoare De Mere, și Friptură de porc cu sos de pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapă, cimbru, salvie și usturoi. Saut timp de 3 minute sau până când ceapa este fragedă. Se amestecă în bulion, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Gatiti timp de 5 minute sau pana cand lichidul este aproape evaporat.
Adăugați Pera; gatiti 5 minute sau pana cand Pera se rumeneste usor, amestecand des.
Adăugați afine și suc de mere; gatiti 5 minute sau pana cand lichidul este absorbit.
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 40
Desfaceți friptura; presărați ambele părți cu sare și piper.
Întindeți amestecul de pere peste friptură, lăsând o margine de 2 inci în jurul marginilor exterioare.
Roll up friptură, jeleu-rola de moda, începând cu partea scurtă. Asigurați-vă la intervale de 1 inch cu sfoară.
Așezați friptura pe raftul unei tigaie pentru pui de carne sau tigaie acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 15 minute. Reduceți căldura la 325 (nu scoateți din cuptor); gătiți timp de 1 oră și 10 minute sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz).
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii groase de 1 inch.