Friptură de porc sandwich-uri au Jus cu rozmarin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sandvișurile de porc prăjite au Jus cu rozmarin. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 273 calorii, 23g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, pastă de roșii, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Încercați Rosemary friptură de porc cu morcovi, Friptură De Porc Cu Rozmarin Glazurat, și Friptură De Porc Cu Rozmarin La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic; adăugați 1 linguriță de ulei. Frecați peste carne de porc.
Lăsați să stea 15 minute.
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc; gatiti 4 minute, rumenind pe toate partile.
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz).
Scoateți carnea de porc din tigaie; tăiați în diagonală peste cereale în 12 felii.
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare și adăugați bulion, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Adăugați sherry și pasta de roșii; se amestecă cu un bici. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute.
Tăiați rulourile pe jumătate orizontal.
Așezați 2 felii de porc pe jumătatea inferioară a fiecărei role; deasupra cu frunze de salată, dacă doriți. Acoperiți cu blaturi.