Friptură de porc la ranch

Friptură de porc la ranch
Friptura de porc la tigaie Ranch este un fel principal fără gluten și fără lactate . Această rețetă conține 8 porții, cu 225 de calorii , 32 g de proteine și 9 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,75 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 360 de persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Un amestec de friptură de mușchi de porc, ulei de măsline, dressing pentru salată ranch și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 96% . Acest scor este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Friptură de porc cu usturoi și ierburi aromatice, cartofi, spanac ofilit și cremă răcoritoare de castraveți , Friptură de mușchi de porc suculentă și fragedă și Friptură de porc florentină cu sos de rodie .

Instrucțiuni

1
Combinați primele cinci ingrediente; frecați peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Așezați pe un grătar într-o tavă de copt puțin adâncă.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Turnați apă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 50-55 de minute sau până când termometrul arată 64°C.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Lăsați să stea 10-15 minute înainte de a felia.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista