Friptură De Porc Din Iowa

Friptura de porc din Iowa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 426 calorii, 39G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pudră de usturoi, cremă condensată de supă de ciuperci, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 35%. Rețete similare sunt Thai Friptură De Salată Împachetări-Iowa Fata Mănâncă, Friptură De Porc Din Iowa, și Fripturi Umplute Din Iowa (Cotlet De Porc).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare. Fripturi rumenite timp de 3 până la 5 minute pe fiecare parte. În timp ce se rumenesc, condimentați ambele părți cu pudră de ceapă, pudră de usturoi, sare și piper.
Transferați fripturile într-o caserolă de 9x13 inch și presărați cu ceapă tocată și ciuperci feliate.
Într-un castron mic, combinați supa de ciuperci condensată, apa, amestecul de supă de ceapă și sosul Worcestershire.
Se amestecă până se omogenizează și se toarnă peste fripturi. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 90 de minute.