Friptura de carne de porc cu sos de afine-Port ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $2.09 pe portie. O porție conține 389 calorii, 38g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ceapă, cocktail de suc de afine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Friptură de porc cu sos de afine-Port, Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped, și Friptură de porc umplută cu sos de Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa;saut până la aur, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați usturoi, 1 1/2 linguriță coajă de portocală, salvie și 1 linguriță cimbru; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Usturoi
Cimbru
1/2 Crenguță Rozmarin
4
Adăugați bulion și suc de afine; se fierbe până când amestecul se reduce la 2 1/2 căni, aproximativ 8 minute. Se strecoară sosul într-o cratiță medie grea, apăsând pe solide cu spatele lingurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Afine
Bulion
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați afine și zahăr; fierbeți doar până când boabele apar, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Fructe De Padure
Zahăr
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
6
Se amestecă portul și amidonul de porumb într-un castron mic pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Port
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Se adaugă în sos; se fierbe până se îngroașă sosul, aproximativ 1 minut. Condimentează după gust cu sare și piper. (Sosul de afine se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Sare și Piper
8
Se amestecă restul de 4 1/2 lingurițe de cimbru, 1 1/2 lingurițe de sare și 1 1/2 lingurițe de piper într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Cimbru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Așezați carnea de porc într-un vas mare de copt. Se usucă cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Prosoape De Hârtie
10
Periați cu 2 linguri de ulei. Frecați amestecul de cimbru peste carnea de porc. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru
Carne De Porc
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
11
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Adăugați carne de porc și gătiți până se rumenesc, întorcându-se frecvent, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
14
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți carnea de porc până când termometrul cu citire instantanee este introdus în cea mai groasă parte a cărnii de porc 150 F, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
Cuptor
15
Transferați carnea de porc pe platou; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
16
Adăugați sosul de afine și restul de 1 1/2 linguriță de coajă de portocală în aceeași tigaie și aduceți la foc mic, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine
Coaja De Portocala
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
17
Tăiați carnea de porc în felii diagonale groase de 1/2 inch. Împărțiți feliile între 8 farfurii.