Friptură de porc cu mere, bere și varză murată

Friptură de porc cu mere, bere și varză murată
Friptura de porc cu mere, bere și varză murată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 1 porții cu 2460 calorii, 313g de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru $18.84 pe portie, această rețetă acoperă 75% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 196 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți friptură de porc, zahăr brun, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Friptura de porc cu mere și ceapă, Carne de porc cu mere, slănină și varză murată, și Umăr De Porc Cu Varză Și Mere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 grade F (120 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți friptura de porc într-un vas mare de copt și împrăștiați varza în jurul fripturii. Aranjați sferturi de mere și ceapă în jurul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Presărați varză murată, mere și ceapă cu zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Se toarnă berea peste amestecul de friptură și varză. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și sigilați folia la marginile vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când friptura este fragedă și sucurile de tigaie sunt reduse, 3 până la 4 ore. Dacă friptura, legumele și merele par uscate, turnați încă 1 cutie de bere. Pentru a servi, aruncați ușor varza murată cu sferturi de mere și ceapă și serviți cu friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții1
Scor De Sănătate99
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista