Friptură de porc cu mere și cartofi dulci

Friptura de porc cu mere și cartofi dulci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 393 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de ceapă, cartofi dulci portocaliu închis, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Pui prăjit cu cartofi dulci și mere, Pui prăjit cu mere, ceapă și cartofi dulci, și Carne de porc cu mere și cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.într-un castron mediu, amestecați zahărul brun, untul, oțetul, sarea, praful de usturoi și piperul. Rezervați 2 linguri din amestecul de unt.
Adăugați mere, cartofi dulci și ceapă la amestecul de unt rămas; aruncați pentru a acoperi. Aranjați amestecul de mere în tigaie sau vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri). Acoperiți bine cu folie și coaceți 20 de minute.
Între timp, periați carnea de porc cu amestec de unt rezervat.
Încălziți tigaia antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mare până când este fierbinte. Gatiti carnea de porc in tigaie aproximativ 3 minute, intorcandu-va la maro toate partile uniform.
Puneți carnea de porc pe amestecul de mere.
Coaceți descoperit 30 până la 40 de minute sau până când carnea de porc are o ușoară roșie de roz în centru și termometrul pentru carne introdus în centru citește 71°.