Friptura de porc cu aragaz lent este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 223 calorii, 32g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, friptură de porc, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Porc Cu Aragaz Lent, Friptură De Porc Cu Aragaz Lent, și Cotlete de porc dulci în aragazul lent – 2 ingrediente Plus carnea de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aranjați feliile de ceapă uniform pe fundul aragazului lent, apoi așezați friptura deasupra cepei. Într-un castron, amestecați împreună apă, zahăr, oțet, sos de soia, ketchup, piper negru, sare, praf de usturoi și sos fierbinte; se toarnă peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Piper Negru
Sos Fierbinte
Sos De Soia
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Oțet
Ceapă
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Bol
2
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 până la 8 ore sau la mare timp de 3 până la 4 ore.