Friptură De Porc Condimentată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de porc condimentată. Această rețetă servește 6 și costă 2,85 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 295 calorii. Mergeți la magazin și ridicați chimenul măcinat, filetul de porc, cuișoarele de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de porc cu mere condimentate, Carne de porc condimentată cu friptură lentă, și Friptură De Porc Cu Mere Condimentată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un castron mic, amestecați muștarul, pudra de chili, chimenul, ienibaharul, oregano, zahărul brun și usturoiul.
Așezați carnea de porc într-o tigaie de 9 x 13 inci.
Întindeți amestecul de muștar peste partea superioară și părțile laterale ale cărnii de porc pentru a forma o crustă.
Adăugați ceapa, morcovii și bulionul de pui în tigaie. Prăjiți 1 oră și 15 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă parte a cărnii de porc înregistrează 160 de grade F. lăsați carnea de porc să se odihnească 10 minute înainte de servire.
Scoateți legumele și aranjați pe un platou de servire. Condimentați sucurile de tigaie cu sare și piper și turnați într-un mic ulcior de servire.
Pentru a servi, feliați carnea de porc în felii de 1/4 inci. Aranjați feliile de porc pe platoul de servire cu legumele prăjite și serviți cu sucurile de tigaie.
Nota bucătarului: această rețetă va funcționa, de asemenea, folosind o friptură de vită de 2 1/2 lire. Permiteți un timp suplimentar de 10 până la 15 minute de gătit.