Friptură De Oală Cu Aragaz Lent

Friptură De Oală Cu Aragaz Lent
Friptura de oală cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă $1.49 pe portie. O porție conține 251 calorii, 19g de proteine, și 11g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, a.1. sos original, amestec de supă de ceapă-ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, și Friptură De Oală Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 3 ingrediente până se omogenizează.
2
Așezați carnea în aragaz lent; se acoperă cu legume și sos. Acoperiți cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Gatiti la 8 pana la 9 ore (sau la 6 pana la 7 ore).
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista