Friptură De Oală În Stil Italian

Friptură De Oală În Stil Italian
Nevoie de o curs principal fără lactate? Friptura de oală în stil italian ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 1,73 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 385 calorii. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de roșii, apă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Rețete similare includ Cochet Friptură Italiană, Friptură De Oală În Stil Italian, și Friptură De Chuck În Stil Italian.

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa în fundul unui aragaz electric lent de 4 litri; adăugați friptură de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Presărați 2 linguri de făină, oregano, sare și piper roșu zdrobit peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați piper verde și următoarele 3 ingrediente la aragazul lent. Acoperiți și gătiți la setare scăzută 8 ore sau până când friptura este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Când friptura este gata, gătiți spaghetele conform instrucțiunilor pachetului, omițând sare și grăsime; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
În timp ce pastele gătesc, scoateți friptura din aragaz și feliați în diagonală peste cereale; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
6
Combinați restul de 2 linguri de făină și apă, amestecând până se omogenizează; se adaugă în sos aragaz. Gatiti, neacoperit, 10-15 minute sau pana cand amestecul este ingrosat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Serviți carne și sos peste spaghete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista