Friptură De Curcan Salisbury

Friptură De Curcan Salisbury
Friptura Salisbury de curcan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 197 calorii, 25g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 1,75 USD pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Această rețetă de la Allrecetes necesită apă, cremă condensată de supă de ciuperci, amestec de supă de ceapă și ou. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 49%. Încearcă Friptură Salisbury (Curcan ), Friptură De Curcan Salisbury, și Friptură De Curcan Salisbury pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Bateți 1 cană de apă, amestec de supă de ceapă, sos Worcestershire, usturoi și piper negru împreună într-un castron. Se strecoară amestecul, se rezervă solide și bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3 Linguri De Ulei De Nucă Prăjită3 Linguri De Ulei De Nucă Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Shaohsing Sau Vin De Orez ChinezescShaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Se toarnă 1/2 cană bulion și solidele într-un castron mare; amestecați curcanul, firimiturile de pâine și oul în amestecul bulion-solide până se combină bine. Scoateți 8 porții folosind 1/2 cană de măsură și formați fiecare într-o pastă ovală; aranjați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Shaohsing Sau Vin De Orez ChinezescShaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 20 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
5
Bateți bulionul rămas, supa de ciuperci, 1 cutie de apă și amestecați sosul într-o cratiță până se omogenizează; aduceți la fierbere, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
3 Linguri De Ulei De Nucă Prăjită3 Linguri De Ulei De Nucă Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Se ia de pe foc.
7
Întoarceți chiftelele și turnați sosul peste fiecare. Continuați să gătiți până când sosul s-a îngroșat ușor, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista