Friptură de biban de mare cu frunze de ardei iute și tei

Friptura de biban de mare cu ardei iute și frunze de tei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4 și costă 8,45 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 573 calorii, 83g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de două înnodate împreună, G 1 lb de mare, frunze de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de floarea soarelui, puteți urma acest fel principal cu Pâine cu banane nr. 7 ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Biban întreg prăjit cu frunze de dafin, Fasole Neagră, Ardei Iute Și Frunze Mixte, și Friptură de ochi de coastă cu castane și frunze de varză de Bruxelles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele pentru pansament, apoi se lasă deoparte.2
Încălziți uleiul, apoi prăjiți ceapa și feniculul cu ardeiul iute, frunzele de tei și iarba de lămâie timp de 10 minute sau până când ceapa și feniculul sunt complet fragede. Se amestecă coriandrul.3
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Puneți pansamentul peste pește, apoi prăjiți timp de 12-15 minute sau până când peștele este gătit.
Serviți cu orez de iasomie pentru a absorbi sucurile delicioase.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio