Friptură Cu Unt De Parmezan, Glazură Balsamică Și Rucola
Friptura cu unt de parmezan, glazură balsamică și Rucola este o fără gluten rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 108 calorii. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rucola, zahăr brun, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Friptură cu unt de parmezan, glazură balsamică și Rucola, Salată de pepene verde, Feta și rucola cu glazură balsamică, și Parmezan de vinete cu glazură balsamică pentru rețete similare.
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Provincia Peju Merlot. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.