Friptură Cu Coaste Prime

Friptură Cu Coaste Prime
Prime Rib Roast ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 54g de proteine, 119g de grăsime, și un total de 1312 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 8,62 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână frunze de salvie, coajă de portocală, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Această rețetă de la Epicurious are 9 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Friptură Cu Coaste Prime, Friptură Cu Coaste Prime, și Friptură Cu Coaste Prime.

Instrucțiuni

1
Se amestecă frunzele de dafin sfărâmate, Salvia, uleiul, 1 1/2 lingurițe de sare și coaja de portocală într-un castron mic. Se condimentează cu piper. Frecați amestecul de ierburi pe toată carnea de vită, acoperind uniform. Se da la frigider peste noapte, acoperit. Cu aproximativ 2 ore înainte de a planifica să gătiți carnea de vită, scoateți-o din frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați carnea de vită, cu grăsimea în sus, într-o tigaie și lăsați-o să ajungă la temperatura camerei. Între timp, încălziți cuptorul la 450 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
1
Gatiti carnea de vita timp de 30 de minute, apoi reduceti temperatura la 350 de grade F si continuati sa prajiti pana cand un termometru cu citire instantanee introdus in carne (departe de os) Inregistreaza 115 de grade F la 120 de grade F (pentru rare), cu aproximativ 1 ora pana la 1 ora 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
2
Lăsați să se odihnească 20 de minute.
3
Sculptați și serviți felii de carne departe de coaste, tăind de-a lungul oaselor. Apoi, feliați carnea transversal la grosimea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
CoasteCoaste
4
Se servește, garnisit cu frunze întregi de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5
Gust
6
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate41
Revista