Friptură Au Poivre Cu Sos De Coniac
Dacă $1.6 pe portie se încadrează în bugetul dvs., friptură Au Poivre cu sos de coniac ar putea fi un extraordinar fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. O porție conține 245 calorii, 1g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, cimbru, șalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Steak Au Poivre: Friptură De Piper Cu Sos De Coniac, Friptură Cu Sos De Coniac Și Salată, și Friptură ușoară(er) au Poivre cu sos de coniac.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Rabble Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Merlot]()
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.