Friptură asiatică cu sparanghel și pilaf de orez sălbatic

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura asiatică cu sparanghel și pilaf de orez sălbatic ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 299 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.17 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de sos de soia, ceapă verde, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi orezul sălbatic gătit, puteți urma acest fel principal cu Orez sălbatic și biscuiți de afine uscate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Rețete similare includ Asiatice Flanc Friptură, Asiatice Flanc Friptură, și Asiatice Flanc Friptură.
Instrucțiuni
Scoateți capetele dure ale sparanghelului. Gatiti sparanghelul in apa clocotita timp de 2 minute sau pana cand este crocant.
Se scurge bine și se răcește.
Combinați sosul de soia și următoarele 4 ingrediente (sos de soia prin usturoi), rezervând 1/3 cană amestec de sos de soia. Pune deoparte.
Așezați amestecul de sos de soia rămas, sparanghelul și friptura într-o pungă de plastic cu fermoar; sigilați. Marinați la frigider 1 oră, întorcându-vă ocazional.
Scoateți sparanghelul și friptura din pungă și aruncați marinada.
Puneți o tigaie la grătar la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați sparanghel și friptură și gătiți friptura 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere, transformând sparanghelul după cum este necesar.
Așezați friptura pe un platou și acoperiți cu folie.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Combinați 1/3 cană amestec de sos de soia rezervat, spanac, orez, țelină, ulei și ceapă; aruncați pentru a acoperi. Împărțiți sparanghelul, friptura și pilaful de orez sălbatic în mod egal între 4 farfurii.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.