Friptură
Friptura de oală ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 546 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 2.85 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. 58 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați cremă condensată de supă de ciuperci, ulei vegetal, chardonnay și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten, și Instant Pot One-Pot spaghete Cu sos de carne.
Instrucțiuni
Presărați friptura pe toate părțile cu condimente de casă. Folosind o tigaie la foc mare, se prăjește până se rumenesc în ulei.
Așezați friptura într-un aragaz lent și stratificați ceapa, frunzele de dafin, cuburile de bulion zdrobite, usturoiul și crema de supă de ciuperci.
Adăugați Chardonnay și acoperiți cu suficientă apă pentru a acoperi toate ingredientele. Gatiti la setarea joasa timp de 8 ore.
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.