Frigarui de legume proaspete cu Jalapeimbroolo Aioli

Frigarui de legume proaspete cu Jalapeimbroolo Aioli
Fresh legume Kabobs cu Jalapeimbroolo Aioli este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 25 de porții. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 118 calorii. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Un amestec de sare, piper, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Încercați Frigarui de legume proaspete cu Jalapeimbroolo Aioli, Ierburi proaspete a Aperculoli cu legume de primăvară / Le Grand a Aperculoli, și Prăjituri De Crab Cu Jalapeno Aioli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În castron mare, amestecați ingredientele de marinadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați roșiile, ardeiul gras, castraveții și brânza. Acoperiți și refrigerați aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3
Între timp, faceți Jalape8oro Aioli. În tigaie de 6 inci, încălziți 1 linguriță de ulei la foc mediu-mare până când este fierbinte. Gatiti usturoiul in ulei aproximativ 1 minut. Într-un castron mic, amestecați usturoiul, maioneza, iaurtul și jalapele din Chile. Dați la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
AioliAioli
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Scurgeți legumele, rezervând amestecul de marinadă. Filetați frigarui alternativ cu roșii, ardei gras, castraveți și brânză; se acoperă cu frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Se servește cu marinată rezervată și aioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
AioliAioli
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Revista