Frankenstein Brownies
Frankenstein Brownies este un fără lactate desert. Această rețetă face 12 porții cu 291 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, betty supreme original brownie mix, betty purple neon gel food color și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tort Frankenstein, Creierul lui Frankenstein, și Frankenstein Cupcakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată și antiaderentă). Ungeți fundul numai al tăvii pătrate de 9 inci cu spray de scurtare sau de gătit. (Pentru o tăiere mai ușoară, tapetați tigaia cu folie, apoi ungeți folia doar pe fundul tigaiei.) Faceți brownies conform instrucțiunilor de pe cutie. Se răcește complet, aproximativ 1 1/2 ore.
Tăiați în 4 rânduri cu 3 rânduri pentru a face 12 brownies.
Împărțiți glazura între 2 boluri mici, așezând puțin mai multă glazură într-un bol.
Adăugați culoarea verde a alimentelor în castron cu mai multă glazură și culoarea purpurie a alimentelor în al doilea castron; amestecați ambele până se omogenizează. Frost 8 brownies cu aproximativ 1 lingură glazură verde; Frost brownies rămase cu glazură violet.
Decorați fiecare brownie cu 2 bataturi de bomboane pentru "șuruburile" gâtului și 2 globi oculari de bomboane. Utilizați gel de decorare pentru a desena gura și părul.