Frangipane Pere Tarte

Frangipane Pere Tarte
Nevoie de o desert vegetarian? Torturile cu pere Frangipane ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 358 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, jeleu de mere, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Frangipane Pere Tarte, Tarte Cu Zmeură Frangipane, și Tarta Cu Pere Și Frangipan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați migdalele și zahărul într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat foarte fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați 1 1/2 lingurițe de unt, vanilie, sare și ou; procesați pentru a forma o pastă lipicioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
4
Așezați restul de 1 1/2 linguri de unt într-un castron mic pentru microunde; Cuptor cu microunde la maxim 20 de secunde sau până când untul se topește. Aranjați 1 foaie de filo pe o tăietură sau pe altă suprafață de lucru (acoperiți restul de filo pentru a nu se usca); periați ușor cu unt. Se acoperă cu o altă foaie phyllo; periați ușor cu unt. Îndoiți stiva phyllo în jumătate pe lungime pentru a forma o stivă de 9 x 7 inci. Îndoiți ușor marginile filoului în sus spre centru pentru a crea o coajă de tartă cu margini de 4 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Așezați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament; înveliți coaja phyllo cu spray de gătit. Repetați procedura cu foile de phyllo rămase, untul și spray-ul de gătit pentru a forma 6 coji.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Întindeți aproximativ 2 linguri de amestec de migdale peste fiecare coajă de tartă; acoperiți fiecare cu aproximativ 6 felii de pere ușor suprapuse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
7
Coaceți la 375 timp de 23 de minute sau până când phyllo este rumenit și crocant.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Puneți jeleul într-un castron mic pentru microunde; Cuptor cu microunde la mare timp de 20 de secunde sau până când jeleul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Ungeți jeleul uniform peste tarte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
10
Notă de vin: aromele bogate, de pere și miere ale Pacific Rim Vin de Glacire Riesling (Washington, $1 4/375-mililitru) oferă cantitatea potrivită de dulceață (astfel încât să gustați vinul) fără a aburi tartele. Asigurați-vă că vinul este bine răcit pentru a-și scoate în evidență claritatea de curățare a Palatului. -- Scott Jones
Ingrediente de care veți avea nevoie
RieslingRiesling
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista