Franceză într-un Flash (clasic): Pissaladi Amperculre

Franceză într-un Flash (clasic): Pissaladi Amperculre
Franceză într-un Flash (clasic): Pissaladi Amperculre ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 512 calorii, 16g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 45 minute. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, ulei de măsline extravirgin, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Franceză Într-O Clipă: Pissaladi Cataplirre Paste, Franceză într-un Flash (clasic): Profiteroles, și Franceză într-un Flash (clasic): Coq au Riesling pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 475 F. modelați aluatul în bilă și puneți-l într-un castron mediu acoperit ușor cu ulei de măsline sau spray antiaderent. Se acoperă bine cu plastic și se lasă deoparte la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați fileurile de hamsii și laptele într-un castron mic și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata TunsăFasole Verde Gata Tunsă
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline în tigaia saut de 12 inci cu fundul greu și încălziți la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ceapa și condimentați după gust cu sare. Reduceți focul la minim și gătiți, amestecând frecvent până se rumenesc, aproximativ 40 de minute. Dacă ceapa începe să devină neagră, amestecați o lingură de apă și continuați să gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Se transferă într-un castron mic și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Rulați aluatul pe suprafața de lucru bine făinată cu sucitor într-un cerc uniform de aproximativ 12 inci în diametru și 1/2 inci grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
7
Transferați pe foaia de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Răspândiți ceapa uniform pe suprafață, lăsând o margine de un inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
9
Clătiți ușor hamsiile în apă curentă. Împrăștiați hamsii, măsline și crenguțe de cimbru pe suprafața pizza (Vezi nota) condimentați ușor cu sare (hamsiile și măslinele sunt sărate) și stropiți cu lingura rămasă ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Coaceți până când crusta este aurie, umflată și crocantă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Serviți imediat.

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Franceză în meniu? Încercați să împerecheați cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur
Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur
Chinculteau Jalousie Beaulieu este un vin fin, cu un nas elegant, marcat de fructe roșii și condimente. Palatul are o textură cărnoasă și taninuri fine.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista