Fool-I-Ya-baise tocană de fructe de mare este un lactate gratuit și pescatarian rețetă cu 8 porții. Acest curs principal are 519 calorii, 45g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru $ 5.44 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână coaja de portocală, ulei de măsline, scoici de mare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până coaja de portocala ai putea urma acest curs principal cu Migdale Proaspete De Fructe De Pădure ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 84%. Încercați Tocană De Fructe De Mare, Tocană De Fructe De Mare, și Tocană De Fructe De Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o oală largă și grea la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați 3 rotații ale tigaiei, aproximativ 3 linguri, ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați usturoiul, prazul, ceapa, țelina și Golful. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Adăugați crengute de cimbru, coji de portocale și 2 mână de pătrunjel, rezervând niște pătrunjel tocat pentru garnitură. Se amestecă pentru a combina condimentele cu legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Bețișoare De Covrig
5
Sote legumele 5 până la 8 minute, până când prazul este fraged, dar totuși verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
6
Adăugați vin și amestecați în 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați bulionul de pui și roșiile și amestecați bine pentru a combina. Aranjați peștele tăiat și scoicile în jurul tigaiei. Supă de supă de lingură peste și în jurul fructelor de mare. Condimentează cu sare și piper. Acoperiți tigaia și gătiți 10 până la 12 minute, până când peștele și scoicile sunt opace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Bomboane De Caracatiță Brite
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Întindeți felii de baghetă pe o foaie de fursecuri. Rezervați cel puțin 6 felii pentru rouille.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
10
Așezați foaia în cuptor pentru a prăji ușor pâinea feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
11
Pentru rouille, într-un robot de bucătărie, așezați 4 căței de usturoi, ardei roșii prăjiți scursi și ardei chile sau fulgi de chili. Rupeți cele 6 bucăți de baghetă feliată în bucăți și aranjați în jurul bolului procesorului alimentar. Furați o ladă de stoc, aproximativ 1/4 cană, din tocană de pește în timp ce gătește și turnați-o peste pâine pentru a o umezi. Puls piper și pâine împreună, apoi porniți procesor. Stream în aproximativ 1 cană ulei de măsline extra-virgin într-un flux lent și constant. Când amestecul este neted și bine combinat, transferați într-un castron mic de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Ardei Roșii Prăjiți
1 Cană De Usturoi Tocat
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Tocană De Pește
Baguette
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Polonic
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Când peștele și scoicile sunt gătite, aranjați fructele de mare gătite în boluri puțin adânci. Se amestecă supa și polonic-l în jos și peste fructe de mare. Fiți în căutarea frunzelor de dafin, a tulpinilor de cimbru sau a cojilor de portocale și aruncați-le pe măsură ce le găsiți, în timp ce serviți tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
3 Bețișoare De Covrig
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Bomboane De Caracatiță Brite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Polonic
13
Garnisiți tocană cu pătrunjelul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
14
Serviți fool-i-ya-baise cu runde de pâine prăjită, care ar trebui să fie răspândite cu rouille și așezate pe linia de plutire deasupra bolurilor de tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)