Fondue De Ciocolată Albă

Fondue De Ciocolată Albă
Fondue de ciocolată albă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $ 3.11 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 460 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ciocolată, căpșuni, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Fondue de ciocolată albă, Frigarui De Fructe Cu Fondue De Ciocolată Albă, și Frigarui De Fructe Cu Fondue De Ciocolată Albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ciocolata și smântâna într-o cratiță mică și grea. Se încălzește la foc mic, amestecând, până când ciocolata se topește și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Transferați într-o oală de fondue, amestecați vanilia și serviți cu căpșuni pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista