Fondue De Bere Și Cheddar

Fondue De Bere Și Cheddar
Beer & Cheddar Fondue este un fel principal care servește 8. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 252 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home necesită bere nealcoolică, făină, căței de usturoi și piper măcinat grosier. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fondue de bere și Cheddar, Fondue de bere și Cheddar, și Cheddar German și fondue de bere.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați brânza și făina. Într-o cratiță mică, încălziți berea, usturoiul, muștarul și piperul la foc mediu până când se formează bule în jurul părților laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
Shaohsing Sau Vin De Orez ChinezescShaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2
Reduceți căldura la mediu-scăzut; adăugați o mână de amestec de brânză. Se amestecă constant, folosind o mișcare de opt cifre, până se topește aproape complet. Continuați să adăugați brânză, câte o mână pe rând, permițând brânzei să se topească aproape complet între adăugiri. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3
Se servește cu covrigi și cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
1 Cartof Mic, Tăiat în Jumătate Pe Lungime și Feliat Subțire1 Cartof Mic, Tăiat în Jumătate Pe Lungime și Feliat Subțire
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista