Folie De Salată De Pui Și Căpșuni La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la grătar și salata de căpșuni. Această rețetă servește 8 și costă 2,01 USD pe porție. O porție conține 275 calorii, 13g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, tortilla, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Folie de salată de pui și căpșuni la grătar, Pui La Grătar Caesar Salată Wrap, și Sunny ' s Spicy Ranch salată de pui la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pieptul de pui într-o pungă mare de depozitare din plastic. Sigilați punga, lăsând o mică deschidere, apoi folosiți un sucitor pentru a bate sânii până când au o grosime uniformă.
Se toarnă jumătate din vinaigreta balsamică, apoi se sigilează punga și se marinează la frigider timp de 1 oră.După ce puiul s-a marinat, grătiți-l până se termină la mijloc, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească ușor. Tăiați puiul când este suficient de rece pentru a-l manipula.
Adăugați salata verde într-un castron mare.
Adăugați jumătate din pansamentul rămas și aruncați-l pentru a acoperi verdeața.
Adăugați mai multe dacă are nevoie.
Adăugați căpșunile, puiul, ceapa verde și nucile pecan. Aruncați-l ușor de câteva ori până când totul este combinat. Se acoperă cu brânză de capră mărunțită și se aruncă de câteva ori.
Așezați o cantitate egală de salată în mijlocul fiecărei tortilla.
Rulați, apoi feliați în jumătate.
Serviți împachetări cu chipsuri și căpșuni suplimentare.