Focaccini De Anghinare

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Focaccini de anghinare. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 370 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de inimi de anghinare marinate, brânză, roșii de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mini inimi de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare, Mini inimi de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare, și Salată de anghinare, roșii Cherry și feta cu anghinare-Pesto Crostini.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați ușor foaia de copt cu spray de gătit și lăsați-o deoparte.
Desfaceți și separați aluatul de biscuiți. Bateți fiecare biscuit în runde groase de 1/4 inch.
Așezați pe foaia de copt pregătită. Faceți" gropițe " în fiecare rundă cu vârful degetelor.
Într-un castron mic, combinați uleiul de măsline, usturoiul și condimentul Italian. Folosind o perie de patiserie, periați blaturile cu amestec de ulei de măsline.
Așezați 2 sferturi de anghinare pe fiecare rundă și aproximativ 5 jumătăți de roșii de struguri și acoperiți cu 2 linguri de brânză albastră mărunțită
Coaceți la cuptor timp de 13 până la 15 minute sau până se rumenesc.