Foc prăjită creveți Veracruz ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 171 calorii, 24g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, coajă de portocală, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți Prăjiți Cu Foc Cu Feta, Capellini Cremoși De Roșii Prăjite La Foc Și Creveți Pesto, și Supă de roșii prăjită la foc cu năut prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați creveți, ceapă, chile, coajă de portocală și cimbru; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Ceapă
Creveți
Ardei Iute
Cimbru
3
Se amestecă roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
4
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit aproximativ 5 minute, amestecând ocazional, până când creveții sunt roz și sosul este ușor îngroșat.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gifft de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.